Kāpostu salāti
Foto: Shutterstock
0 0
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
450 g
450 g sarkanie kāposti
sarkanie kāposti
450 g
450 g kāposti
kāposti
120 g
120 g burkāni (sarīvēti)
burkāni (sarīvēti)
 
fenhelis
fenhelis
 
sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
sauja
sauja pētersīļi
pētersīļi
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipari
Mērcei:
160 ml
160 ml majonēze, skābais krējums vai grieķu jogurts
majonēze, skābais krējums vai grieķu jogurts
70 ml
70 ml paniņas
paniņas
1 ĒK
1 ĒK baltvīna etiķis
baltvīna etiķis
2 TK
2 TK cukurs
cukurs
1 TK
1 TK mārrutki
mārrutki
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Dārzeņu salāti
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kraukšķīgi un pikanti sarkanā kāposta salāti. Neparastākai garšai pievienots arī Vidusjūras dārzenis fenhelis. Salāti būs lieliska piedeva gaļas ēdieniem, kā arī vārītiem kartupelīšiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mērcei nepieciešamās sastāvdaļas salej salātu bļodā un kārtīgi samaisa.

    Pēc tam pievieno smalki sagrieztu sarkano un parasto kāpostu, burkānus, smalki sagrieztu fenheli. Pievieno arī ripiņās sagrieztu sīpolu un sakapātus pētersīļus.

    Visu apmaisa. Salātus ieliek ledusskapī, lai atdziest.

    Pirms pasniegšanas nogaršo – ja nepieciešams, pēc garšas pievieno vēl sāli un piparus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form