240Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 mlsarkanvīns200 mlsarkano ogu, piemēram, ķiršu vai dzērveņu sula2 ĒKbrūnais cukurs2 TKagars125 gavenes vai citas sarkanas ogas200 gaugu izcelsmes krēms2 ĒKpūdercukurs1 ĒKrīvēta apelsīna miziņa pēc garšasvaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Katliņā uzkarsē agaru ar sulu, pievieno cukuru.
2
Karsē, līdz agars un cukurs izkūst. Šo maisījumu ielej krūkā pie vīna.
Visu apmaisa un lej pa glāzēm.
3
Katrā glāzītē pievieno svaigas ogas, ievieto glāzes ledusskapī uz dažām stundām, lai želeja sacietē.
4
Pirms pasniegšanas saputo saldo krējumu ar pūdercukuru, beigās pievieno apelsīnu miziņas.
5
Rotā želejas ar putoto krējumu un pasniedz!
Ja neesat vegāns, šo desertu var gatavot, agaru un vegānisko krējumu aizstājot ar dzīvnieku izcelsmes produktiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit