5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cūkgaļas kakla karbonāde vai šķiņķis piens sāls malti melnie pipari citroni vai etiķis
Sagatavošana
1
Parasti izvēlas kakla karbonādes gabalu, nu kādreiz šķiņķi.
2
Gaļu sagriež gabaliņos, pārkaisa sāli un piparus. Pienu uzlej tik daudz, lai gaļa būtu apņemta.Tad pāris stundas paturu istabas temperatūrā, pēc tam lieku ledusskapī, kopā marinēšanas laiks 24 stundas.
3
Apmēram stundu pirms cepšanas izņemu no piena un tad vai nu ar citroniem vai arī kādu etiķi uzleju (var nelikt), samačkāju tā no sirds un lieku cepties, bet parasti piens gaļu padara ļoti mīkstu un to muļķošanos ar cintroniem vai etiķi parasti nepiekopju - tikai tad, ja uznāk dullums kaut kāds.
Iesūtīja: abruks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit