Foto: Shutterstock
Šašliks pienā - mīksts un sulīgs.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļas kakla karbonāde vai šķiņķis piens sāls malti melnie pipari citroni vai etiķis

Sagatavošana

1

Parasti izvēlas kakla karbonādes gabalu, nu kādreiz šķiņķi.

2

Gaļu sagriež gabaliņos, pārkaisa sāli un piparus. Pienu uzlej tik daudz, lai gaļa būtu apņemta.Tad pāris stundas paturu istabas temperatūrā, pēc tam lieku ledusskapī, kopā marinēšanas laiks 24 stundas.

3

Apmēram stundu pirms cepšanas izņemu no piena un tad vai nu ar citroniem vai arī kādu etiķi uzleju (var nelikt), samačkāju tā no sirds un lieku cepties, bet parasti piens gaļu padara ļoti mīkstu un to muļķošanos ar cintroniem vai etiķi parasti nepiekopju - tikai tad, ja uznāk dullums kaut kāds.

Iesūtīja: abruks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!