Sātīgais karbonāžu kārtojums ar dārzeņiem, tomātu mērci un sieru
Foto: DELFI
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kad apnicis karbonādes baudīt ierastajā veidā, liec tās krāsnī, papildini ar dārzeņiem, tomātu mērci, sieru un pasutini, lai tās kļūtu īpaši sulīgas un maigas.

Gaļu sagriež šķēlēs un izklapē. Katru šķēli pārkaisa ar sāli, pipariem, ieziež ar sinepēm. Bļodiņā sakuļ olas, šķīvī ieber miltus.

Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties karbonādes, iepriekš tās apviļājot miltos, tad olā. Apcep 2 minūtes no katras puses, līdz karbonādes ir zeltainas.

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Liek karbonādes karstumizturīgā traukā. Pārber ar paprikas gabaliņiem.

Sātīgais karbonāžu kārtojums ar dārzeņiem, tomātu mērci un sieru
Foto: DELFI

Tiem seko nomizotu un plānās šķēlēs sagrieztu sīpolu kārta un rīvēti burkāni, kas samaisīti ar smalki sarīvētiem ķiplokiem.

Sātīgais karbonāžu kārtojums ar dārzeņiem, tomātu mērci un sieru
Foto: DELFI
Sātīgais karbonāžu kārtojums ar dārzeņiem, tomātu mērci un sieru
Foto: DELFI

Visu pārlej ar tomātu mērci, pārber ar sieru un liek krāsnī.

Sātīgais karbonāžu kārtojums ar dārzeņiem, tomātu mērci un sieru
Foto: DELFI
Sātīgais karbonāžu kārtojums ar dārzeņiem, tomātu mērci un sieru
Foto: DELFI

Cep 30-35 minūtes, tad izņem no krāsns.

Sātīgais karbonāžu kārtojums ar dārzeņiem, tomātu mērci un sieru
Foto: DELFI

Pasniedz ar rīsiem, griķiem, kartupeļiem vai citām piedevām, klāt pasniedzot svaigus salātus.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form