Sātīgais ķiploku grauzdiņu kārtojums ar papriku
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Tā kā man neiet pie dūšas tomāti klasiskajos ķiploku grauzdiņu salātos, tad piemēroju recepti savai gaumei, aizstājot tomātus ar papriku," savu salātu knifu atklāj mūsu lasītāja Veronika Ļevša.

Īpaši ātram rezultātam izmanto veikalā nopērkamos ķiploku grauzdiņus, bet, ja tev ir laiks un vēlme darboties, tad pagatavo grauzdiņus mājās. Kā tas darāms, skaidrojām šajā receptē.

Papriku sagriež mazos kubiņos. Sieru un olas sarīvē. Dilles sakapā.

Gatavo mērci. Samaisa majonēzi ar krējumu, sāli, pipariem un caur spiedi izspiestām ķiploka daiviņām.

Traukā kārto grauzdiņus, mērci, papriku, olas, mērci, kukurūzu, dilles, mērci, visu pārberot ar siera kārtu.

Sātīgais ķiploku grauzdiņu kārtojums ar papriku
Foto: Privātais arhīvs

Salātiem pirms pasniegšanas vajadzētu vismaz pāris stundas ievilkties, bet tos var baudīt arī uzreiz.

Sātīgais ķiploku grauzdiņu kārtojums ar papriku
Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form