Sātīgās olas ar bekonu mafinu pannā
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
olas
olas
 
bekons
bekons
 
sviests vai eļļa formas ietaukošanai
sviests vai eļļa formas ietaukošanai
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas garšvielas
garšvielas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Brokastis
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Brīvdienās brokastīm jābūt īpašām, it īpaši tad, ja ir svētki. Arī ierasto brokastu olu var pagatavot kā citādāk – izmanto mafinu pannu un tu iegūsi ļoti eleganti pasniegtas brokastis.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ietauko mafinu pannas iedobes ar sviestu vai eļļu. Katrā trauciņā ieklāj bekona šķēli, virsū iesit olu un pārber garšvielas.

    Liec cepties cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 10-15 minūtes. Ja vēlies pavisam izceptas olas, tad sagaidi, līdz virskārta ir aprāvusies, bet, ja dzeltenumu vēlies pašķidru, tad cep īsāku laiku.

    Pasniedz ar svaigiem zaļumiem un kādu gardu mērci.

    Šādi gatavotas olas var papildināt arī ar sieru, papriku, tomātiem, kukurūzu, citiem dārzeņiem, kā arī sēnēm un garnelēm. Tāpat virskārtu īsi pirms cepšanas beigām var pārbērt ar sieru.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form