Sātīgās olas ar bekonu mafinu pannā
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Brīvdienās brokastīm jābūt īpašām, it īpaši tad, ja ir svētki. Arī ierasto brokastu olu var pagatavot kā citādāk – izmanto mafinu pannu un tu iegūsi ļoti eleganti pasniegtas brokastis.

Ietauko mafinu pannas iedobes ar sviestu vai eļļu. Katrā trauciņā ieklāj bekona šķēli, virsū iesit olu un pārber garšvielas.

Liec cepties cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 10-15 minūtes. Ja vēlies pavisam izceptas olas, tad sagaidi, līdz virskārta ir aprāvusies, bet, ja dzeltenumu vēlies pašķidru, tad cep īsāku laiku.

Pasniedz ar svaigiem zaļumiem un kādu gardu mērci.

Šādi gatavotas olas var papildināt arī ar sieru, papriku, tomātiem, kukurūzu, citiem dārzeņiem, kā arī sēnēm un garnelēm. Tāpat virskārtu īsi pirms cepšanas beigām var pārbērt ar sieru.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form