Siera omletes rullīši ar spinātiem un rukolu
Foto: Džiugas
0 0
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas
1 ĒK
1 ĒK saldais krējums
saldais krējums
30 g
30 g cietais siers "Džiugas"
cietais siers "Džiugas"
15 g
15 g svaigi spināti
svaigi spināti
15 g
15 g rukola
rukola
1 ĒK
1 ĒK eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Mātes dienas ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri pagatavojama un sātīga siera omlete ar svaigiem spinātiem un rukolu. Garšīgas brokastis - labs dienas sākums!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakuļ olas un saldo krējumu.

    Pievieno sāli, piparus, kā arī smalki sarīvētu cieto sieru "Džiugas".

    Sakarsē pannā eļļu un ielej olu, krējuma un siera maisījumu. Cep, līdz gatavs.

    Gatavo omleti liek uz šķīvja, pārber ar spinātu un rukolas lapiņām un sarullē. Pārkaisa nedaudz smalki rīvēta siera un pasniedz.

    Labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus

    Tags

    Siers
    0
    Ātri pagatavojami ēdieni
    0
    Ēdieni veģetāriešiem
    0
    Gavēņa laika ēdieni
    0
    Grūtnieces ēdienkarte
    0
    Brokastis
    0
    Vakariņas
    0
    Cietais siers 'Džiugas'
    0
    Lapu salāti
    0
    Olas
    0
    Saldais krējums
    0
    Spināti
    0
    Ikdienas maltītei
    0
    Lieldienu receptes
    0
    Mātes dienas ēdieni
    0
    Pannā cepts ēdiens
    0
    Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
    0
    viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form