Sildošā tomātu un lēcu biezzupa bez gaļas
Foto: Publicitātes foto
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sasildies ar sātīgu un gardu tomātu un lēcu biezzupu! Viegli pagatavojama, rudens krāsām pielieta un ļoti garda! Lēcas bieži vien tiek nepelnīti atstatas novārtā, it īpaši zupu sezonā, kad svarīgi dažādot maltītes ar garšām un tekstūrām. Lēcas ir ātri pagatavojamas un satur daudz vērtīgu vitamīnu, par ko organisms būs pateicīgs, atklāj "Just Nature", iesakot recepti.

Katlā uzkarsē eļļu un uz lēnas uguns apcep sasmalcinātus sīpolus un burkānu gabaliņus. Sautē aptuveni 5 minūtes, tad pievieno garšvielas – sasmalcinātu ķiploku, čili, paprikas pulveri.

Pievieno tomātus ar visu sulu, pārkaisa cukuru un ļauj dažas minūtes pavārīties.

Masai pievieno lēcas, buljonu un vāra 20-25 minūtes, līdz burkāni un lēcas gatavas*. Dažas minūtes pirms beigām pievieno sāli, piparus, tomātu pārslas vai pastu.

Lai zupa būtu tumīgāka, dažus kausus zupas izsmeļ, sablendē un tad iemaisa atpakaļ katla saturā.

Zupu pasniedz ar jogurtu un svaigiem zaļumiem.

*Ja izmanto nelobītas lēcas, tās jāpievieno zupas saturam ātrāk, jo vārīšanās laiks tām ir ilgāks.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form