Siltie vistas gaļas salāti ar sulīgiem dārzeņiem
Foto: Santa Maria
4.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Siltie vistas gaļas salāti ir viegli un izsmalcināti, bet vienlaikus sātīgi un sildoši – ideāla maltīte, kad laikapstākļi nelutina.

No abām pusēm pārkaisa vistu krūtiņas ar vistas gaļas garšvielu, viegli saplacina, padauzot ar gaļas āmura plakano pusi. Pannā uzkarsē eļļu un apcep gaļu uz vidējas uguns. Cep krūtiņas 3 minūtes no katras puses, līdz tās ir gatavas un viegli brūnas. Pārliek uz šķīvja.

Uzkarsē pannā eļļu. Noskalo un sagriež papriku lielos gabalos. Cep papriku 3 minūtes no katras puses, līdz tā viegli apcepas un kļūst mīkstāka. Pārliek uz šķīvja.

Noskalo un liek saplucinātas salātu lapas, diedzētos zirņus, gabaliņos sagrieztus tomātus, gurķus, papriku un kubiņos sagrieztus selerijas kātus uz liela šķīvja. Sagriež vistas gaļu šķēlītēs un pārkaisa salātiem.

Bļodā sajauc etiķi, piedevu vistas gaļas ēdieniem, smalki kapātu sarkano sīpolu un eļļu. Pārlej mērci salātiem tieši pirms pasniegšanas.

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form