Foto: Shutterstock
Skābā krējuma kēkss, kurš sanāks arī iesācējam.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 gab.olas1.5 glāzeskābs krējums1 glāzecukurs1 TKcepamais pulveris vai soda milti

Sagatavošana

1

Olas sajauc ar krējumu un cukuru.

2

Miltus sajauc ar cepamo pulveri vai sodu un sajauc ar olu-krējuma masu.

3

Miltus liek tik daudz, lai mīkla beigās ir skāba krējuma konsistencē.

4

Klāt var likt riekstus, rozīnes, marmelādi, sukādes, vai kas nu garšo.

5

Lej ietaukotā cepamā veidnē un cep līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep aptuveni 40-45 minūtes, līdz "kociņš sauss".

* vēl šo mīklu esmu lējusi tortes formā, pa virsu tā labi daudz sagrieztu ābolu, kanēli. Sanāk tāda kā šarlote.

Iesūtīja: Pinduks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!