Skābā krējuma kēkss
Foto: Shutterstock
3.4000 10
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Skābā krējuma kēkss, kurš sanāks arī iesācējam.

Olas sajauc ar krējumu un cukuru.

Miltus sajauc ar cepamo pulveri vai sodu un sajauc ar olu-krējuma masu.

Miltus liek tik daudz, lai mīkla beigās ir skāba krējuma konsistencē.

Klāt var likt riekstus, rozīnes, marmelādi, sukādes, vai kas nu garšo.

Lej ietaukotā cepamā veidnē un cep līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep aptuveni 40-45 minūtes, līdz "kociņš sauss".

* vēl šo mīklu esmu lējusi tortes formā, pa virsu tā labi daudz sagrieztu ābolu, kanēli. Sanāk tāda kā šarlote.

Iesūtīja: Pinduks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form