Skābētu kāpostu piedeva hotdogam
Foto: DELFI
0 0
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g "Ezerkauliņi" skābētie kāposti ar ķimenēm
"Ezerkauliņi" skābētie kāposti ar ķimenēm
1 gab.
1 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
3 ĒK
3 ĒK eļļa
eļļa
30 g
30 g pētersīļu lapas
pētersīļu lapas
Hotdogiem:
 
hotdogu maizītes
hotdogu maizītes
 
desiņas vai cīsiņi
desiņas vai cīsiņi
 
maigas sinepes
maigas sinepes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vairums cilvēku ir pieraduši skābētos kāpostus patērēt svaigus, gatavojot no tiem salātus, vārīt zupas vai sautēt, bet tos ēdienkartē var iekļaut krietni mūsdienīgākā veidā, piemēram, hotdogos.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolu nomizo un smalki sakapā.

    Skābētos kāpostus izņem no iepakojuma un nospiež sulu. Nospiestos kāpostus sakapā smalkāk.

    Pētersīļu lapas smalki sakapā.

    Uzkarsē pannu, ielej eļļu, pievieno sīpolus un apcep apmēram piecas minūtes. Tad pievieno skābētos kāpostus, samaisa un apcep apmēram piecas minūtes. Beigās pievieno sakapātos pētersīļus, sagatavoto masu noņem no pannas un atdzesē 15–20 minūtes.

    Skābētu kāpostu piedeva hotdogam
    Foto: DELFI

    Izmanto hotdoga pildījumam: hotdoga maizītē ieliek skābētos kāpostus, tad cīsiņu, uzber sakapātus pētersīļus un sīpolus, uzliek sinepes.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form