Foto: Shutterstock
Skābie kāposti bavāriešu gaumē - kārtīgām saimes pusdienām.
100Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

skābēti kāposti kartupeļi kūpināts šķiņķis cūkgaļa sīpoli ķimenes alus āboli

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

2

Apcep kūpināto šķiņķi ar sīpoliem, pārber pīlē.

3

Uz karstas uguns apbrūnina cūkgaļas gabaliņus, arī pārliek pīlē. Pīlē liek skābos kāpostus, sagrieztus kartupeļus, uzber ķimenes, pielej krūzīti alus, uzliek vāku un liek cepeškrāsnī uz stundu.

4

Pēc stundas kāpostiem pievieno sagrieztus ābolus, sāli, piparus, visu apmaisa un cep vēl 30 minūtes.

5

Kāpostiem pieliek 2 sagrieztus ābolus, sāli, piparus, visu apmaisa un cep vēl 30 minūtes.

Iesūtīja: Evo Bic

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!