Šķiņķa karstmaizes ar dzērveņu ievārījumu
Foto: Shutterstock
0 0
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 šķēles
4 šķēles tostermaize
tostermaize
apziešanai
apziešanai olīveļļa
olīveļļa
2 ĒK
2 ĒK dzērveņu ievārījums
dzērveņu ievārījums
2 šķēles
2 šķēles siers
siers
2 šķēles
2 šķēles šķiņķis
šķiņķis
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Picas un karstmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Gaļa, siers un ievārījums – šķietami nesavienojamais satiekas pavisam gardās brokastu karstmaizītēs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maizes šķēles apsmērē ar olīveļļu – taukvielas palīdzēs karstmaizēm būt īpaši kraukšķīgām.

    Tad uz visām šķēlēm uzziež dzērveņu ievārījumu.

    Uz divām no maizes šķēlēm kārto siera šķēli, pēc tam virsū liek šķiņķa šķēli.

    Beigās uzliek sapildītajai maizītei pa šķēlei maizes, uz kuras ir tikai ievārījums.

    Liek virtuves grilā vai karstmaižu tosterī un cep, līdz maizītes zeltainas un siers izkusis.

    Ja mājās nav tostera vai grila, maizītes var apgrauzdēt arī uz pannas.

    Lai labi garšo!

    Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.