Foto: Shutterstock
Gaļa, siers un ievārījums – šķietami nesavienojamais satiekas pavisam gardās brokastu karstmaizītēs.
10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
4 šķēlestostermaize olīveļļa apziešanai2 ĒKdzērveņu ievārījums2 šķēlessiers2 šķēlesšķiņķis

Sagatavošana

1

Maizes šķēles apsmērē ar olīveļļu – taukvielas palīdzēs karstmaizēm būt īpaši kraukšķīgām.

2

Tad uz visām šķēlēm uzziež dzērveņu ievārījumu.

3

Uz divām no maizes šķēlēm kārto siera šķēli, pēc tam virsū liek šķiņķa šķēli.

4

Beigās uzliek sapildītajai maizītei pa šķēlei maizes, uz kuras ir tikai ievārījums.

5

Liek virtuves grilā vai karstmaižu tosterī un cep, līdz maizītes zeltainas un siers izkusis.

6

Ja mājās nav tostera vai grila, maizītes var apgrauzdēt arī uz pannas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!