Smiltsērkšķu un medus dzēriens ar ingveru
Foto: Publicitātes foto
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Rudens ir laiks, kad nepieciešams stiprināt organismu, un tieši maltītes dažādošana un papildināšana ar vitamīniem bagātiem produktiem, kā arī tējām un karstajiem dzērieniem palīdzēs stiprināt imunitāti un "uzlādēt" enerģiju. Veselīgu dzēriena recepti iesaka Jūrmalas restorāna 36. līnija īpašnieks, šefpavārs Lauris Aleksejevs.

Smiltsērkšķis ir lielisks imūnsistēmu stiprinošs līdzeklis, tā sastāvā ir vairāk nekā 190 bioloģiski aktīvu komponentu. Smiltsērkšņu sula savienojumā ar medu, ingveru un kanēli ir organismu vispārspēcinošs dzēriens, kas sasilda, stimulē asinsriti un paaugstina organisma spēju pretoties infekcijām.

Pagatavošana:

Katliņā lej ābolu un smiltsērkšķu sulu, pievieno ingvera sakni un garšvielas, uzkarsē.

Dzērienu papildina ar medu, maisa līdz tas ir izkusis.

Dzērienu noceļ no plīts un izkās caur sietiņu vai tīru marli, lai tam nebūtu biezumu.

Pasniedz karstu ar sezonālajām ogām un ābola šķēlītēm.

Atceries! Karsēt nenozīmē vārīt!

Source

Tasty

Tags

Imunitāte Vitamīni Ābolu sula Ingvers Kanēlis Medus Smiltsērkšķi Ārstnieciskais uzturs Ātri pagatavojami ēdieni Slavenību receptes Dažādi dzērieni Ikdienas maltītei Mārtiņdienas cienasts Ziemassvētku receptes Imunitāte Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Vārīšana viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form