Smiltsērkšķu un medus dzēriens ar ingveru
Foto: Publicitātes foto
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 ml
200 ml smiltsērkšķu sula
smiltsērkšķu sula
650 ml
650 ml ābolu sula
ābolu sula
3 ĒK
3 ĒK medus
medus
3 ĒK
3 ĒK rīvēta ingvera sakne
rīvēta ingvera sakne
2
2 kanēļa standziņas
kanēļa standziņas
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Slavenību receptes
  • Dažādi dzērieni
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Imunitāte
  • Pasaules Virtuve
  • Rudens ir laiks, kad nepieciešams stiprināt organismu, un tieši maltītes dažādošana un papildināšana ar vitamīniem bagātiem produktiem, kā arī tējām un karstajiem dzērieniem palīdzēs stiprināt imunitāti un "uzlādēt" enerģiju. Veselīgu dzēriena recepti iesaka Jūrmalas restorāna 36. līnija īpašnieks, šefpavārs Lauris Aleksejevs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Smiltsērkšķis ir lielisks imūnsistēmu stiprinošs līdzeklis, tā sastāvā ir vairāk nekā 190 bioloģiski aktīvu komponentu. Smiltsērkšņu sula savienojumā ar medu, ingveru un kanēli ir organismu vispārspēcinošs dzēriens, kas sasilda, stimulē asinsriti un paaugstina organisma spēju pretoties infekcijām.

    Pagatavošana:

    Katliņā lej ābolu un smiltsērkšķu sulu, pievieno ingvera sakni un garšvielas, uzkarsē.

    Dzērienu papildina ar medu, maisa līdz tas ir izkusis.

    Dzērienu noceļ no plīts un izkās caur sietiņu vai tīru marli, lai tam nebūtu biezumu.

    Pasniedz karstu ar sezonālajām ogām un ābola šķēlītēm.

    Atceries! Karsēt nenozīmē vārīt!

    Tags

    Imunitāte Vitamīni Ābolu sula Ingvers Kanēlis Medus Smiltsērkšķi Ārstnieciskais uzturs Ātri pagatavojami ēdieni Slavenību receptes Dažādi dzērieni Ikdienas maltītei Mārtiņdienas cienasts Ziemassvētku receptes Imunitāte Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Vārīšana viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form