Šmorēta vista ar sīpoliem un ķiplokiem saldā krējuma mērcē
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vistas šķiņķīši
vistas šķiņķīši
 
vistas stilbiņi
vistas stilbiņi
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
 
ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas
 
sīpolu ripiņas
sīpolu ripiņas
 
saldais krējums
saldais krējums
 
kartupeļi
kartupeļi
 
kaltēti zaļumi
kaltēti zaļumi
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Tik garda maltīte mājas gaumē, ka baudījums būs liels un vēl pirkstiņus aplaizīsi. Viegli pagatavojama un sātīga, kā arī lieliski piemērota lietainai un drēgnai dienai. Papildini ēdienu ar ceptiem kartupeļiem un gurķu, tomātu, lociņu salātiem. Recepti iesaka gardēde Kristīne Pleiša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistu šķiņķīšus un stilbiņus ieberzē ar sāli un pipariem.

    Apcep uz pannas.

    Kārto cepampannā, starpās ieliekot ķiploku daiviņas un sīpolu gredzenu pusītes, pārlej ar saldo krējumu.

    Kartupeļus apber ar sāli un kaltētiem zaļumiem, pārsmērē ar pannā pāri palikušajiem vistu tauciņiem.

    Stundu cep 190 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form