Šokolādes kūkas biskvīts bez miltiem
Foto: Tiamo grupas publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
225 g
225 g šokolāde ar 60% kakao saturu
šokolāde ar 60% kakao saturu
85 g
85 g sviests
sviests
6 gab.
6 gab. olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
6 gab.
6 gab. olu baltumi
olu baltumi
60 g
60 g cukurs
cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Helovīna ēdieni
  • Lieldienu receptes
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Mīlestība "neiet" tikai caur vēderu, bet caur sajūtām, ko gūsti, baudot ēdienu. Ja vēlies pagatavot vieglu un gaisīgu kūku, vērts pamēģināt "Tiamo grupas" radošās direktores Daigas Veismanes recepti. Tā būs īpaši piemērota tiem, kuri uzturā izvairās no glutēnu saturošiem produktiem. Šīs masas pagatavošanai nepieciešamas vien četras sastāvdaļas: šokolāde, sviests, olas un cukurs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē, nedaudz atdzesē un lēnām pa vienam iemaisa olu dzeltenumus.

    Olu baltumus puto ar cukuru stingrās putās un iecilā šokolādes masā.

    Klāj uz cepamā papīra un cep 200 grādu temperatūrā apmēram 6-7 minūtes.

    Biskvītu atdzesē ledusskapī un tālāk veido kūku vai ruleti ar sev tīkamāko pildījumu. Glazē ar piena vai balto šokolādi. Dekorēšanai var izmantot svaigas ogas, augļus vai citus rotājumus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form