Mīlestība "neiet" tikai caur vēderu, bet caur sajūtām, ko gūsti, baudot ēdienu. Ja vēlies pagatavot vieglu un gaisīgu kūku, vērts pamēģināt "Tiamo grupas" radošās direktores Daigas Veismanes recepti. Tā būs īpaši piemērota tiem, kuri uzturā izvairās no glutēnu saturošiem produktiem. Šīs masas pagatavošanai nepieciešamas vien četras sastāvdaļas: šokolāde, sviests, olas un cukurs.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

225 gšokolāde ar 60% kakao saturu85 gsviests6 gab.olu dzeltenumi6 gab.olu baltumi60 gcukurs

Sagatavošana

1

Šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē, nedaudz atdzesē un lēnām pa vienam iemaisa olu dzeltenumus.

2

Olu baltumus puto ar cukuru stingrās putās un iecilā šokolādes masā.

3

Klāj uz cepamā papīra un cep 200 grādu temperatūrā apmēram 6-7 minūtes.

4

Biskvītu atdzesē ledusskapī un tālāk veido kūku vai ruleti ar sev tīkamāko pildījumu. Glazē ar piena vai balto šokolādi. Dekorēšanai var izmantot svaigas ogas, augļus vai citus rotājumus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!