Sparģeļi ar ceptu olu un sēnēm
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
pēc garšas
pēc garšas

Klāt sparģeļu laiks! Šīs ēdiens lieliski derēs veselīgām un sātīgām svētdienas brokastīm.

Sparģeļu resnos galus nomizo ar dārzeņu mizojamo. Dziļā katlā uzvāra ūdeni, pievieno šķipsniņu sāls un liek iekšā sparģeļus. Vāra 4-5 minūtes, kamēr tie ir vidēji mīksti. Uzmanīgi izņem no ūdens un noliek malā.

Uzkarsētā eļļā apcep šampinjonus, kamēr tie sāk suloties, pārber ar melnajiem pipariem.

Uz pannas uzkarsētā eļļā uzsit 2 olas (tāpat kā vēršaci cepot) un cep, kamēr olas baltums ir izcepies. Pārber ar sāli pēc garšas.

Pasniedz uz šķīvja, apakšā liekot olas, tad sparģeļus un sēnes.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form