Sparģeļi ar ceptu olu un sēnēm
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. sparģeļi
sparģeļi
100 g
100 g šampinjoni
šampinjoni
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
2 gab.
2 gab. olas
olas
pēc garšas
pēc garšas Melnie pipari
Melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Vakariņas
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Klāt sparģeļu laiks! Šīs ēdiens lieliski derēs veselīgām un sātīgām svētdienas brokastīm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sparģeļu resnos galus nomizo ar dārzeņu mizojamo. Dziļā katlā uzvāra ūdeni, pievieno šķipsniņu sāls un liek iekšā sparģeļus. Vāra 4-5 minūtes, kamēr tie ir vidēji mīksti. Uzmanīgi izņem no ūdens un noliek malā.

    Uzkarsētā eļļā apcep šampinjonus, kamēr tie sāk suloties, pārber ar melnajiem pipariem.

    Uz pannas uzkarsētā eļļā uzsit 2 olas (tāpat kā vēršaci cepot) un cep, kamēr olas baltums ir izcepies. Pārber ar sāli pēc garšas.

    Pasniedz uz šķīvja, apakšā liekot olas, tad sparģeļus un sēnes.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form