Olu mafins ar tomātiem, lociņiem, sēnēm un citiem dārzeņiem
Foto: Shutterstock
4.6000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8
8 olas
olas
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1
1 liela paprika
liela paprika
1
1 tomāts
tomāts
1
1 sīpols
sīpols
 
pāris šampinjoni
pāris šampinjoni
sauja
sauja svaigi spināti
svaigi spināti
 
lociņi
lociņi
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Atraktīvs veids, kā baudīt brokastu omleti – izcep to mafinu pannā! Sakul olas, pievieno papriku, tomātus, šampinjonus un zaļumus, un lej individuālās porcijās. Ar 12 omletes gabaliņiem pietiks, lai pabarotu visu ģimeni.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzsilda līdz 180 grādiem. Sagatavo mafinu pannu, kuru iesmērē ar olīveļļu.

    Vispirms sakapā papriku, tomātu, šampinjonus, sasmalcina spinātus, sīpolu un lociņus. Visu liek lielā bļodā.

    Citā traukā sakuļ nepieciešamās olas. Pēc vēlēšanās pievieno tām sāli un cukuru. Ja omleti gribas nedaudz gaisīgāku, olām pielej klāt nedaudz piena.

    Sasmalcinātos dārzeņus un zaļumus liek sakultajās olās un kārtīgi samaisa.

    Omleti lej mafinu pannas nodalījumos un ar karotes palīdzību sadala dārzeņus un garšaugus vienlīdzīgi starp porcijām, lai katram omletes mafinam nekas nepietrūktu.

    Cep cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes. Kad omletes gatavas, pannai atļauj atdzist dažas minūtes, pirms porcijas ņem laukā. Pasniedz kopā ar krējuma vai majonēzes mērci.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form