Stilīgākais vasaras kārums – arbūza pica ar grieķu jogurtu un ogām
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Vasara ir laiks, kad gribas baudīt garšīgus ēdienus, saglabājot savu pludmales figūru. Portāls "Goodhousekeeping" piedāvā īstu ballīšu hītu – arbūzu picu. Princips pavisam vienkāršs – sagriez arbūzu šķēlēs un virsū kārto ogas, augļus, medu, putukrējumu, krēmsieru vai pat prošuto!

Sagriez arbūzu apmēram divus centimetrus biezās šķēlēs, ar naža galu vai dakšiņu izķeksē sēkliņas.

Bļodiņā sajauc bezpiedevu jogurtu ar vienu ēdamkaroti vijīga medus, pievieno pāris pilienus vaniļas ekstrakta. Kā atšķiras vaniļas ekstrakts no esences, lasi šeit.

Kārtīgi visu samaisi un kārto uz arbūza šķēlēm.

Rotā ar svaigām ogām, piemēram, avenēm un mellenēm, dekorēšanai var izmantot arī svaigu piparmētru lapiņas.

Ieliec ledusskapī uz pusstundu, lai varētu šo uzkodu baudīt aukstu.

Ja gatavo šo uzkodu bērnu ballītei, vari šķēles pārlaistīt ar šokolādes sīrupu.

Ja neievēro slaido līniju, bezpiedevu jogurta vietā vari izmantot putukrējumu vai rikotas sieru, ko var pagatavot mājās, recepti atradīsi šeit.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form