Students virtuvē: Olu kotletes
Foto: Alda Spigovska
5.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
5 gab.
5 gab. cieti vārītas olas
cieti vārītas olas
1 gab.
1 gab. jēla ola
jēla ola
3 ĒK
3 ĒK auzu pārslu biezputra bez cukura
auzu pārslu biezputra bez cukura
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
1 sauja
1 sauja rīvmaize kotlešu apviļāšanai
rīvmaize kotlešu apviļāšanai
  • Pasaules Virtuve
  • "Kad radu vistas ir bijušas dāsnas ar olu dēšanu, tad prātā nāk ēdiens, kuru baudīju tālajos astoņdesmitajos gados Kooperatīvā tehnikuma ēstuvē," saka Alda Spigovska. Olu kotletes gan ir kas nedzirdēts! Arī studentu virtuvēs visos laikos top gan reti, gan labi ēdieni no pašiem vienkāršākajiem produktiem!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Novāra 5 olas 10 minūtes. Atdzesētas sīki sakapā.

    Olām pieliek 3 ēdamkarotes auzu pārslu biezputras bez cukura, jēlu olu un šķipsnu sāls.

    Visu samīca viendabīgā masā, viedo kotletes un apvārta tās rīvmaizē. Cep eļļā zeltaini brūnas.

    Ēd uzreiz ar bezpiedevu jogurtu, krējumu vai majonēzi, klāt der jebkuri dārzeņu salāti.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form