Suitu novada garšas: pieguļnieku ēdiens – pentogs
Foto: Dzintars Leja
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Atsaucoties "Tasty" aicinājumam dalīties ar savas puses tradicionālo ēdienu receptēm, biedrība "Etniskās kultūras centrs "Suiti"" piedāvā pieguļnieku ēdiena – olu un kartupeļu pentoga recepti no suitu saimnieces Skaidrītes Nagliņas recepšu krājumiem.

Grāpī vāra sīki sagrieztus kartupeļus un sīki sagrieztu cauraudzīti, pārlejot ar nelielu daudzumu ūdens.

Kad kartupeļi ir mīksti, visam savārītajam pielej ar sāli un pipariem sakultas olas, un visu laiku maisot uz lēnas uguns, turpina karsēt, līdz olu masa sarecējusi un sajaukusies ar kartupeļiem un gaļu.

Pentogu ēd, klāt piedzerot skābputru (recepte te).

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form