Sulīgs cūkgaļas šašliks ātrajā citronskābes marinādē
Foto: DELFI
2.8000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gatavojot cūkgaļas šašliku, etiķis ir biežāk izmantotais skābinātājs. Piešaujot marinādei citronskābi, rezultāts tevi pārsteigs – kamēr kurināsi grilu, gaļa jau būs perfekti iemarinējusies, turklāt gabaliņi būs izcili sulīgi, maigi un teju mutē kūstoši.

Sīpolu nomizo un sarīvē. Tomātus pārgriež uz pusēm, norīvē mīkstumu. Dilles sakapā.

Gaļu sagriež gabaliņos, liek bļodā, pievieno sīpolus, tomātus, dilles, citronskābi, sāli, cukuru un garšvielas.

Ar rokām gaļu enerģiski mīca un spaida 7-10 minūtes, lai šķiedras kļūtu mīkstākas un marināde labāk iesūktos gaļas gabaliņos.

Kamēr kurina grilu, gaļa jau ir perfekti iemarinējusies un gatava cepšanai.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form