Svaigā siera kūka ar rabarberiem
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Pamatnei:
2 gab.
2 ĒK
Siera masai:
pēc garšas

Ja ierastās rabarberu plātsmaizes vai ķīseļa vietā gribas pamēģināt ko neparastāku, "Rimi gardēdis", šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka recepti svaigā siera kūkai bez cepšanas.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem, ietauko kūkas formu (18–21 cm diametrā).

Puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei.

Iecilā izsijātus miltus un lej formā.

Cep, kamēr gatavs (18–22 minūtes). Atdzesē.

Saputo Filadelfijas sieru ar jogurtu.

Aukstā rabarberu biezenī iejauc želatīnu un ļauj uzbriest 5 minūtes. Tad sakarsē, līdz želatīns izkūst. Pievieno to siera masai un sajauc.

Lej formā uz atdzesētās pamatnes un liek ledusskapī sastingt vismaz uz 3 stundām.

Dekorē pēc patikas ar svaigām ogām vai viegli apvārītiem rabarberiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form