Svaigā siera kūka ar rabarberiem
Foto: Publicitātes foto
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Pamatnei:
2 gab.
2 gab. olas
olas
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
2 ĒK
2 ĒK kviešu milti
kviešu milti
Siera masai:
400 g
400 g Filadelfijas siers
Filadelfijas siers
300 ml
300 ml jogurts bez piedevām
jogurts bez piedevām
200 ml
200 ml rabarberu biezenis
rabarberu biezenis
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
12 g
12 g želatīns
želatīns
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Siera kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja ierastās rabarberu plātsmaizes vai ķīseļa vietā gribas pamēģināt ko neparastāku, "Rimi gardēdis", šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka recepti svaigā siera kūkai bez cepšanas.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem, ietauko kūkas formu (18–21 cm diametrā).

    Puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei.

    Iecilā izsijātus miltus un lej formā.

    Cep, kamēr gatavs (18–22 minūtes). Atdzesē.

    Saputo Filadelfijas sieru ar jogurtu.

    Aukstā rabarberu biezenī iejauc želatīnu un ļauj uzbriest 5 minūtes. Tad sakarsē, līdz želatīns izkūst. Pievieno to siera masai un sajauc.

    Lej formā uz atdzesētās pamatnes un liek ledusskapī sastingt vismaz uz 3 stundām.

    Dekorē pēc patikas ar svaigām ogām vai viegli apvārītiem rabarberiem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form