Sviestmaize ar sulīgām tītara gaļas kotletītēm un dārzeņu salātiem
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
bagete
bagete
1 sauja
1 sauja rukola
rukola
1
1 avokado
avokado
Gaļas bumbiņām
300 g
300 g tītara maltā gaļa
tītara maltā gaļa
1/3
1/3 burkāns
burkāns
1/4
1/4 kabacis
kabacis
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
1 ĒK
1 ĒK "Hellmann's" majonēze
"Hellmann's" majonēze
pēc garšas
pēc garšas pētersīļu zaļumi
pētersīļu zaļumi
1 šķipsna
1 šķipsna dzeramā soda
dzeramā soda
Salātiem
1/4
1/4 mazs sarkanais kāposts
mazs sarkanais kāposts
pēc garšas
pēc garšas čili pipars
čili pipars
1
1 burkāns
burkāns
4-5
4-5 sīpolloki
sīpolloki
3 ĒK
3 ĒK citronu sula
citronu sula
2 ĒK
2 ĒK "Hellmann's" majonēze
"Hellmann's" majonēze
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Neticami apetītlīga bagetes sviestmaize ar zeltainām tītara gaļas-dārzeņu bumbiņām pildījumā. Tā kā kotletītes tiek ceptas krāsnī, tās nesatur liekas kalorijas un izdodas īpaši sulīgas. Kamēr gatavojas gaļa, varēsi pagatavot krēmīgus salātus un sagriezt šķēlītēs avokado, lai pavisam drīz varētu ķerties pie mielošanās.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maltai tītara gaļai uz smalkās dārzeņu rīves pierīvē burkānu, kabaci, ķiplokus un kapātus pētersīļus. Pievieno majonēzi, sodu, sāli un piparus. Visu samīca viendabīgā masā.

    Sviestmaize ar sulīgām tītara gaļas kotletītēm un dārzeņu salātiem
    Foto: Publicitātes foto

    Aukstā ūdenī ik pa laikam apmērcējot plaukstas, veido nelielas bumbiņas, liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep līdz 250 grādiem (vai līdz maksimālajai krāsns temperatūrai) ventilatora režīmā iepriekš sakarsētā krāsnī, aptuveni 5 minūtes, tad samazina temperatūru līdz 200 grādiem grila režīmā un cep vēl 7-10 minūtes, līdz gaļas kotletītes ir zeltaini brūnas.

    Sviestmaize ar sulīgām tītara gaļas kotletītēm un dārzeņu salātiem
    Foto: Publicitātes foto
    Sviestmaize ar sulīgām tītara gaļas kotletītēm un dārzeņu salātiem
    Foto: Publicitātes foto

    Kamēr gaļa cepas, gatavo salātus. Burkānus sarīvē vai sašķēlē strēmelēs ar dārzeņu nazi. Sarkanos kāpostus sasmalcina, lociņus sakapā. Dārzeņus liek bļodā, pievieno majonēzi, citronu sulu, sāli, piparus un samaisa.

    Sviestmaize ar sulīgām tītara gaļas kotletītēm un dārzeņu salātiem
    Foto: Publicitātes foto

    Avokado nomizo, sagriež plānās šķēlītēs. Čili piparu sakapā.

    Svaigu bageti gareniski iegriež, nepārgriežot līdz galam. Iekšā liek avokado, tad krēmīgos salātus un rukolu. Visbeidzot uz salātiem sarindo gaļas bumbiņas. Pārkaisa ar čili pipariem un pasniedz.

    Sviestmaize ar sulīgām tītara gaļas kotletītēm un dārzeņu salātiem
    Foto: Publicitātes foto
    Sviestmaize ar sulīgām tītara gaļas kotletītēm un dārzeņu salātiem
    Foto: Publicitātes foto
    Sviestmaize ar sulīgām tītara gaļas kotletītēm un dārzeņu salātiem
    Foto: Publicitātes foto

    Lai labi garšo !­

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form