Tabbouleh salāti ar bulguru
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
220 g
220 g bulgurs
bulgurs
330 ml
330 ml verdošs ūdens
verdošs ūdens
1 TK
1 TK sāls
sāls
1
1 citrona sula
citrona sula
4 ĒK
4 ĒK olīveļļa
olīveļļa
sauja
sauja pētersīļi
pētersīļi
2
2 tomāti
tomāti
 
gurķis
gurķis
150 g
150 g fetaki siers
fetaki siers
  • Dārzeņu salāti
  • Dažādi salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Veselīgi salāti Tuvo Austrumu gaumē – tabulē (tabbouleh) ar bulguru, tomātiem, pētersīļiem, gurķiem un fetas sieru. Ja bulgurs netīk, to var aizstāt, piemēram, ar kuskusu.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā lej ūdeni un nedaudz pavāra. Pieber bulguru, apmaisa un izslēdz plīti. Uzliek vāku un ļauj bulguram uzbriest 25 minūtes. Pēc tam bulguru uzbužina ar dakšiņu un ļauj atdzist istabas temperatūrā.

    Bulguram pievieno sāli un citronu sulu, kārtīgi apmaisa un ieliek ledusskapī, lai atdziest pilnībā.

    Tikmēr sagriež tomātus un gurķi, sakapā pētersīļus un sadrupina vai sagriež fetaki sieru.

    Šīs sastāvdaļas pievieno bulguram, pārlej visu ar olīveļļu un salātus apmaisa.

    Pasniedz uzreiz.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form