Tikai divas sastāvdaļas: ātrā šokolādes kūka
Foto: Shutterstock
4.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ja tev ledusskapī "aizķērušās" pāris olas un kādā virtuves plauktā stāv šokolādes tāfelīte, tad, naski ķeroties pie darba, jau pēc nedaudz vairāk kā 30 minūtēm varēsi mieloties ar gardu šokolādes kūku.

Sakarsē krāsni līdz 170 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.

Šokolādi salauž gabaliņos, izkausē ūdens peldē.

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Olu baltumus atsevišķā bļodā sakuļ stingrās putās.

Kausētajai šokolādei pa vienam pievieno olu dzeltenumus un iekuļ. Beigās iecilā un iemaisa olbaltuma putas.

Lej sagatavotu masu veidnē, cep 30 minūtes.

Griež šķēlēs, pasniedz karstu ar saldējuma bumbu.

Lai labo garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form