Tikai divas sastāvdaļas: ātrā šokolādes kūka
Foto: Shutterstock
4.5000 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 olas
olas
300 g
300 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja tev ledusskapī "aizķērušās" pāris olas un kādā virtuves plauktā stāv šokolādes tāfelīte, tad, naski ķeroties pie darba, jau pēc nedaudz vairāk kā 30 minūtēm varēsi mieloties ar gardu šokolādes kūku.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 170 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.

    Šokolādi salauž gabaliņos, izkausē ūdens peldē.

    Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Olu baltumus atsevišķā bļodā sakuļ stingrās putās.

    Kausētajai šokolādei pa vienam pievieno olu dzeltenumus un iekuļ. Beigās iecilā un iemaisa olbaltuma putas.

    Lej sagatavotu masu veidnē, cep 30 minūtes.

    Griež šķēlēs, pasniedz karstu ar saldējuma bumbu.

    Lai labo garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form