Foto: Shutterstock
Tomāti želejā ar esenci - gardums aukstajam galdam.
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

tomāti sīpoli1 lūdens4 ĒKcukurs2 ĒKsāls ĒKetiķa esence1.5 gab.paciņa želatīns melnie pipari lauru lapas

Sagatavošana

1

Tomātus un sīpolus sagriež šķēlēs, liek burkās un arī stāvus gar burkas malām, lai paši tomāti būtu vairāk nekā želeja.

2

Uzvāra marinādi, iemaisa iepriekš uzbriedinātu, ūdens peldē izkausētu želatīnu, pārlej tomātiem.

*5 – 6 puslitra burciņām

Iesūtīja: vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!