Tomātu, baklažānu un paprikas sautējums
Foto: Shutterstock
5.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. paprika
paprika
2
2 nelieli baklažāni
nelieli baklažāni
3 gab.
3 gab. cukini
cukini
2 gab.
2 gab. tomāti
tomāti
1
1 sīpols
sīpols
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
5 ĒK
5 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
4 ĒK
4 ĒK ūdens
ūdens
pēc garšas
pēc garšas Zaļumi, sāls, pipari, cukurs
Zaļumi, sāls, pipari, cukurs
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Viegls dārzeņu sautējums ar bagātīgu garšu buķeti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Veselas paprikas pākstis apcep cepeškrāsnī, pēc tam noņem miziņu, izgrebj sēklas un sagriež piparus salmiņos.

    Paprikas gabaliņus liek sautējamā katlā, pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem un piespiež ķiploka daiviņu.

    Baklažānus sagriež nelielos kubiņos, pārkaisa ar sāli un ļauj pusstundu nostāvēties, pēc tam strauji apcep. Apceptos baklažānus ber pāri paprikai un zaļumiem.

    Cukini sagriež nelielos gabaliņos, viegli apcep, pievieno sagrieztu sīpolu un visu vēlreiz apcep, līdz izveidojusies brūna garoziņa. Visu ber katlā pie paprikas un baklažāniem.

    Tomātus sagriež nelielās daiviņās un izkarsē pannā, pēc garšas pievienojot cukuru.

    Tomātu pastu atšķaida ar ūdeni un pārlej dārzeņiem, visu uzkarsē un pēc tam uz lēnas uguns sautē apmēram 15 minūtes.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form