Tomātu un sīpolu čatnijs
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1,5 kg
1,5 kg tomāti
tomāti
0,5 kg
0,5 kg sīpoli
sīpoli
0,5 kg
0,5 kg burkāni
burkāni
pēc garšas
pēc garšas čili pāksts
čili pāksts
250-300 ml
250-300 ml 9% etiķis
9% etiķis
2
2 rozmarīna zariņi
rozmarīna zariņi
2
2 timiāna zariņi
timiāna zariņi
350 g
350 g cukurs
cukurs
  • Ass un pikants ēdiens
  • Dažādi
  • Marinēšana
  • Pasaules Virtuve
  • Saldskāba tomātu čatnija recepte, kas ļauj variēt ar pārējiem pievienotajiem dārzeņiem. Šoreiz izmantoti sīpols un burkāns, bet var likt arī papriku, baklažānu, skābo ābolu utml. Receptes autors ir Edgars.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Burkānu sarīvē skaidiņās, tomātus noblanšē un nomizo, sīpolus – smalki sagriež.

    Čili un garšaugus arī smalki sakapā. Čili pievieno pēc garšas, ja vēlas čatniju asāku, tad daļu sēklu atstāj.

    Dārzeņus liek katlā un uz lēnas uguns vāra aptuveni pusotru stundu. Tad pievieno etiķi un cukuru, nedaudz sāls un vēl kādas 30 minūtes pavāra.

    Tad pilda burkās, aizvāko, novieto pagrabā vai vēsā vietā. Ja netiek apēsts uzreiz, čatniju var glabāt līdz pat pavasarim.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form