Tomātu zupa ar baziliku un saldo krējumu
Foto: PantherMedia/Scanpix
4.6000 5
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tomātu zupa ar baziliku un saldo krējumu īpaši garšīgi ar svaigu franču baltmaizi (vai arī apgrauzdētu baltmaizi), sviestu un rīvētu sieru.

Tomātus pārgriež uz pusēm, liek cepešpannā ar griezuma vietu uz leju, pārlej pāri sajauktu maisījumu (eļļa, cukurs, sāls, sasmalcināti ķiploki) un cep cepeškrāsnī 200 grādos 30 minūtes.

Sablendē, izlaiž caur duršlāgu (caurduri) liek uz lēnas uguns, pielej ūdeni (cik vajadzīgs, atkarībā, kāda biezuma zupu gribi), pieliek baziliku un pavāra dažas minūtes.

Pielej saldo krējumu, uzburbuļo - liek galdā.

Garšīgi ar svaigu franču baltmaizi (vai arī apgrauzdētu baltmaizi), sviestu un rīvētu sieru.

Iesūtīja:
Lilija

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form