Tortiljas ar vistu, gurķiem un marinētiem šampinjoniem
Foto: Privātais arhīvs
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja no iepriekšējās maltītes pāri palikuši vistas cepeša vai grilēta cāļa atgriezumi, tad izmanto ceptās gaļas gabaliņus, lai 15 minūtēs pagatavotu tortiljas ar bagātīgu pildījumu. Recepti iesaka Dace Sproģe.

Tortiljas ar vistu, gurķiem un marinētiem šampinjoniem
Foto: Privātais arhīvs

Gurķus, sīpolus un tomātus sagriež plānās ripiņās. Sēnes sagriež šķēlītēs. Kāpostus un gaļu sasmalcina, sieru sarīvē.

Gatavo mērci, pēc garšas sajaucot trauciņā visas mērces sastāvdaļas.

Tortilju ieziež ar mērci, piepilda un sarullē.

Tortiljas ar vistu, gurķiem un marinētiem šampinjoniem
Foto: Privātais arhīvs
  • Lūk, te atradīsi recepti, kā pavisam vienkārši iespējams pagatavot tortilju plāceņus mājas apstākļos. Savukārt tortilju pareizai ievīstīšanai soli pa solim var izsekot, noskatoties šo īso video pamācību.

Tortiljas ar vistu, gurķiem un marinētiem šampinjoniem
Foto: Privātais arhīvs

Pārdesmit sekundes apcep tortiljas no katras puses uzkarsētā grilpannā vai parastā pannā.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form