Tortiljas pica ar vistas fileju
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vistas fileja
vistas fileja
 
vistas filejas garšviela
vistas filejas garšviela
 
sarkanā paprika
sarkanā paprika
 
sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
 
pilngraudu tortilja
pilngraudu tortilja
 
tomātu pasta
tomātu pasta
 
majonēze
majonēze
 
rīvets siers
rīvets siers
 
rukola
rukola
 
redīsu mikrosalāti
redīsu mikrosalāti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ikdienas maltītei
  • Picas un karstmaizes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pati ātrākā, garšīgākā un veselīgāka pica, ko būsi ēdis! Turklāt ne tikai tas ir fantastiski, bet arī tas, ka apēdīsi vienu gabaliņu un būsi jau paēdis. Un neapstājies tikai pie šī varianta, picu uz tortiljas pankūkas katru reizi var pagatavot pavisam citādāk ar dažādiem topingiem. Lai sanāk!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju sagriež kumosa lieluma gabaliņos un apcep pannā. Papildina ar savām mīļākajām garšvielām.

    Sarkano papriku sagriež kubiņos un sarkano sīpolu ripiņās.

    Uz pilngraudu tortiljas liek tomātu pastu, mazu mazītiņu (jo taču veselīgā pica!) pikucīti majonēzes. Abas mērcītes samaisa uz tortiljas pankūkas kopā un vienmērīgi izlīdzina.

    Uz tortiljas virsū liek apcepto vistu, svaigo papriku, sīpolus un sarīvēto sieru.

    Liek cepeškrāsnī cepties 180 grādos uz piecām līdz septiņām minūtēm jeb līdz mirklim, kad siers ir izkusis.

    Pirms pasniegšanas pa virsu ber rukolu vai redīsu mikrosalātus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.