Trīskārtu biezpiena torte ar cepumiem un jogurtu
Foto: Shutterstock
4.5833 12
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Gardā trīskārtu biezpiena torte ar cepumiem un jogurtu.

1. kārta, jau pieminētie "Selgas" cepumi (mazliet pamērcēti apelsīnu sulā) vai biskvīts.

2. kārta, 2 paciņas vājpiena biezpiena sajauc ar 1 glāzi jogurta, pēc garšas pieliek vēl arī pūdercukuru. Var pievienot rozīnes, sagrieztas žāvētas aprikozes vai svaigas (vai atsaldētas) ogas, persikus, nektarīnus vai arī neko. Šajā masā iemaisa uzbriedinātu un ūdens peldē izšķīdinātu želatīnu (apm. 15 g, nepilnu paciņu).

3. kārta, kad 2.kārta ledusskapī pabijusi vismaz stundu, uz tās izkārto pēc vēlēšanās augļus. Pavisam nedaudz sulas vai atšķaidītu sīrupu uzkarsē, tam pievieno uzbriedinātu želatīnu, apm. 10 g. Ļauj, lai tas izkūst un mazliet padziest, tad pārlej augļiem.

Iesūtīja: knīpucis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form