Trīskārtu biezpiena torte ar cepumiem un jogurtu
Foto: Shutterstock
4.5833 12
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
"Selga" cepumi vai biskvīts
"Selga" cepumi vai biskvīts
 
apelsīnu sula
apelsīnu sula
2 gab.
2 gab. vājpiena biezpiena paciņas
vājpiena biezpiena paciņas
1 glāze
1 glāze jogurts
jogurts
 
pūdercukurs
pūdercukurs
 
želatīns
želatīns
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Kūkas bez cepšanas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardā trīskārtu biezpiena torte ar cepumiem un jogurtu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    1. kārta, jau pieminētie "Selgas" cepumi (mazliet pamērcēti apelsīnu sulā) vai biskvīts.

    2. kārta, 2 paciņas vājpiena biezpiena sajauc ar 1 glāzi jogurta, pēc garšas pieliek vēl arī pūdercukuru. Var pievienot rozīnes, sagrieztas žāvētas aprikozes vai svaigas (vai atsaldētas) ogas, persikus, nektarīnus vai arī neko. Šajā masā iemaisa uzbriedinātu un ūdens peldē izšķīdinātu želatīnu (apm. 15 g, nepilnu paciņu).

    3. kārta, kad 2.kārta ledusskapī pabijusi vismaz stundu, uz tās izkārto pēc vēlēšanās augļus. Pavisam nedaudz sulas vai atšķaidītu sīrupu uzkarsē, tam pievieno uzbriedinātu želatīnu, apm. 10 g. Ļauj, lai tas izkūst un mazliet padziest, tad pārlej augļiem.

    Iesūtīja: knīpucis

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form