Truša - burkānu sautējums ar šampinjoniem un zaļajiem zirnīšiem
Foto: Shutterstock
3.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īpašam mielastam pagatavo truša - burkānu sautējums ar šampinjoniem un zaļajiem zirnīšiem.

Gaļu sagriež vidēji lielos gabaliņos un stundu mērcē etiķūdens šķīdumā (uz 1 l ūdens ņem 1ĒK etiķa).Pēc tam nomazgā, nosusina, ierīvē ar sāli, pipariem un strauji apcep sakarsētā sviestā.

Sautējamā katliņā apcep kubiņos sagrieztu kūpinātu cauraudzīti, pievieno kapātus sīpolus, tomātu pastu un turpina cept vēl 3–4 minūtes.

Tad katliņa liek apcepto gaļu, pievieno ripās sagrieztus burkānus, apceptas sēnes, lauru lapas un pipargraudus. Aplej ar verdošu buljonu un sautē uz mazas uguns aptuveni 2 stundas. Aptuveni 5 minūtes pirms gatavošanas beigām pievieno blanšētus saldētos zirnīšus un korinadra vai pētersīļu zaļumus un iebiezina mērci ar iepriekš izkarsētiem miltiem, kas samaisīti ar nelielu daudzumu auksta ūdens.

Iesūtīja: pupu miza

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form