Foto: Shutterstock
Maltas gaļas zupa ar auzu pārslām gardai ikdienas maltītei.
50Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 glāzemalta putnu gaļa1.5 lūdens2 gab.sīpoli2 gab.burkāni2 šķēlesseleriju saknes1 gab.lauru lapa2 ĒKtomātu pasta2 ĒKauzu pārslas skābs krējums zaļumi sāls

Sagatavošana

1

Sagrieztus sīpolus, sarīvētus burkānus apcep taukos, pievieno gaļu. Maisot karsē, pielej karstu ūdeni, pieliek selerijas, auzu pārslas un sāli.

2

Vārīšanas beigās pievieno lauru lapu, tomātu biezeni. Pasniedzot zupai pievieno skābu krējumu, pārkaisa zaļumus.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!