Loading...
Sastāvdaļas

Vafeles var būt ne vien saldas un šķebinošas, bet arī sāļas, tādējādi aizstājot varbūt jau apnikušās pankūkas. Šādi gatavotas vafeles būs gana sātīgas, it īpaši, ja pasniegsi ar mājas sieru, kādu smēriņu vai mērci.

Desu sagriež strēmelītēs. Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Zaļumus smalki sakapā.

Gatavo mīklu. Olas uzputo līdz tās palielinās apjomā, pievieno kefīru, miltus un cepamo pulveri.

Iemaisa desu, sieru un zaļumus.

No šīs mīklas cep vafeles sakarsētā pannā.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form