Vakara uzkoda – sāļās vafeles ar bumbieri, kazas sieru un šķiņķi
Foto: Publicitātes attēls
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Bumbiera saldums, kazas siera krēmīgums un aromātiskais prošuto šķiņķis uz gardas un kraukšķīgas sāļās vafeles. Šī ir lieliska un ātri pagatavojama ballīšu uzkoda, kas labi saderēs ar kādu gaišu dzirkstošo vīnu. Recepti piedāvā raidījuma "Gatavo 3" kulināre Linda Vilmansone sadarbībā ar "Selga".

Vafeles ar asu nazi sagriež nelielos taisnstūrīšos.

Bumbieri sagriež plānās šķēlītēs. Pāri vafelēm smērē mīksto kazas sieru, pāri tam kārto bumbieru šķēlītes un nelielos gabaliņos saplēstu šķiņķi.

Kad uzkodiņas gatavas, pāri tām uzpilina dažus pilienus šķidra medus, tas dos patīkamu saldumu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form