Vakariņas Itālijā: pasta ar sēnēm, saulē kaltētiem tomātiem un parmezānu
Foto: DELFI
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g makaroni
makaroni
100 g
100 g Parmezāna siers
Parmezāna siers
200 ml
200 ml saulē kaltēti tomāti
saulē kaltēti tomāti
200 g
200 g sēnes
sēnes
150 ml
150 ml tomātu mērce
tomātu mērce
pēc garšas
pēc garšas olīveļļa
olīveļļa
pēc garšas
pēc garšas prošuto
prošuto
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Makaronu ēdieni
  • Sēņu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ceļojumos vēders kurkst divtik skaļi un ar skubu jāmeklē, kur remdēt izsalkumu. Ēst kafejnīcās un restorānos nav lēts prieks, tādēļ ceļojumā pa Itāliju izmantojām īrēta dzīvokļa priekšrocības un gatavojām mājās, lūk, rezultāts.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sālsūdenī novāra makaronus (lai tie nesaliptu, ņem vērā šos padomus).

    Ar mitru lupatiņu noslauka šampinjonus un sagriež tos četrās daļās. Pannā sakarsē olīveļļu un šampinjonus viegli apcep.

    Vakariņas Itālijā: pasta ar sēnēm, saulē kaltētiem tomātiem un parmezānu
    Foto: DELFI

    Pievieno smalki sagrieztus saulē kaltētus tomātus. Tos iespējams pagatavot arī mājās, recepti atradīsi šeit.

    Visu dāsni pārlej ar tomātu mērci, izmantojām mērci ar bazilika lapiņām, bet droši var pievienot svaigus zaļumus. Visu sautē vēl septiņas minūtes.

    Mērci lej klāt makaroniem katlā un visu kārtīgi samaisa. Šķīvī makaronus dāsni pārkaisa ar sarīvētu parmezāna sieru. Pasniedz ar lapu salātiem un saplucinātu prošuto šķiņķi.

    Vakariņas Itālijā: pasta ar sēnēm, saulē kaltētiem tomātiem un parmezānu
    Foto: DELFI

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form