Vakariņas Itālijā: pasta ar sēnēm, saulē kaltētiem tomātiem un parmezānu
Foto: DELFI
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ceļojumos vēders kurkst divtik skaļi un ar skubu jāmeklē, kur remdēt izsalkumu. Ēst kafejnīcās un restorānos nav lēts prieks, tādēļ ceļojumā pa Itāliju izmantojām īrēta dzīvokļa priekšrocības un gatavojām mājās, lūk, rezultāts.

Sālsūdenī novāra makaronus (lai tie nesaliptu, ņem vērā šos padomus).

Ar mitru lupatiņu noslauka šampinjonus un sagriež tos četrās daļās. Pannā sakarsē olīveļļu un šampinjonus viegli apcep.

Vakariņas Itālijā: pasta ar sēnēm, saulē kaltētiem tomātiem un parmezānu
Foto: DELFI

Pievieno smalki sagrieztus saulē kaltētus tomātus. Tos iespējams pagatavot arī mājās, recepti atradīsi šeit.

Visu dāsni pārlej ar tomātu mērci, izmantojām mērci ar bazilika lapiņām, bet droši var pievienot svaigus zaļumus. Visu sautē vēl septiņas minūtes.

Mērci lej klāt makaroniem katlā un visu kārtīgi samaisa. Šķīvī makaronus dāsni pārkaisa ar sarīvētu parmezāna sieru. Pasniedz ar lapu salātiem un saplucinātu prošuto šķiņķi.

Vakariņas Itālijā: pasta ar sēnēm, saulē kaltētiem tomātiem un parmezānu
Foto: DELFI

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form