Vārītais apelsīnu krēms eklēru, kēksiņu un kūku pildījumam
Foto: Shutterstock
3.0000 4
Loading...
Sastāvdaļas
6 gab.
6 gab. olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
6 TK
6 TK medus
medus
 
vaniļas esence
vaniļas esence
1
1 apelsīns
apelsīns
300 ml
300 ml saldais krējums
saldais krējums
 
oranžā pārtikas krāsviela
oranžā pārtikas krāsviela
  • Glazūras, pildījumi un kūku krēmi
  • Pasaules Virtuve
  • Vārītais apelsīnu krēms tavus eklērus, kēksiņus un kūkas pacels jaunās garšu virsotnēs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olu dzeltenumus, medu, vaniļu, uz smalkās rīves norīvētu viena apelsīna miziņu sakuļ.

    Saldo krējumu uzkarsē un pielej masai, ātri kuļot, lai neveidojas kunkuļi.

    Nepārtraukti kuļot, krēmu ielej katliņā, uzliek uz uguns un burtiski uz mirkli uzvāra.

    Noņem no uguns un maisot (nedrīkst apstāties, tad būs kunkuļi) atdzesē.

    Beigās pievieno un iekuļ 2 pilienus oranžās pārtikas krāsvielas.

    Iesūtīja: deivucis

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form