Foto: Shutterstock
Vārītas vistas salātus ar svaigiem gurķiem, avokado, marinētiem šampinjoniem un ķiploku mērci novērtēs gan ciemiņi svētku reizēs, gan mājinieki vakariņās.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 vistas filejas4 gurķi2 avokado400 gmarinēti šampinjoni4 vārītas olas3 ĒKmajonēze3 ĒKbezpiedevu jogurts2 ķiploka daiviņas pēc garšasdilles

Sagatavošana

1

Vistas filejas novāra. Šajā rakstā atklājām, kā to paveikt, lai gaļa nezaudētu sulīgumu. Gaļu atdzesē, sagriež nelielos gabaliņos.

2

Gurķus un avokado sagriež kubiņos. Šampinjoniem nolej marinādi, sagriež sēnes gabaliņos. Dilles sakapā.

3

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, bezpiedevu jogurtu, caur spiedi izspiestus ķiplokus, samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!