Foto: Shutterstock
Īpaši gardas vārītu kartupeļu vafeles ar sieru un tomātu.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vārīti kartupeļi olas sāls garšvielas milti skābs krējums tomāti rīvēts mocarellas siers baziliks

Sagatavošana

1

Vārītus kartupeļus samīca vai samaļ putriņā, piesit klāt olas, sāli, garšvielas, drusku miltus, ja vajag – drusku krējumu, un cep plāno vafeļu pannā vafeles.

2

Gatavai vafelei uzliek virsū kādu tomāta ripu, uzkaisa sarīvētu sieru un iešauj uz pāris minūtēm cepeškrāsnī, lai siers pakūst.

* vislabāk, protams, tomāts, mocarella un nedaudz svaiga bazilika.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!