Vārītu kartupeļu vafeles ar sieru un tomātu
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īpaši gardas vārītu kartupeļu vafeles ar sieru un tomātu.

Vārītus kartupeļus samīca vai samaļ putriņā, piesit klāt olas, sāli, garšvielas, drusku miltus, ja vajag – drusku krējumu, un cep plāno vafeļu pannā vafeles.

Gatavai vafelei uzliek virsū kādu tomāta ripu, uzkaisa sarīvētu sieru un iešauj uz pāris minūtēm cepeškrāsnī, lai siers pakūst.

* vislabāk, protams, tomāts, mocarella un nedaudz svaiga bazilika.

Iesūtīja: Nora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form