45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vārīti kartupeļi olas sāls garšvielas milti skābs krējums tomāti rīvēts mocarellas siers baziliks
Sagatavošana
1
Vārītus kartupeļus samīca vai samaļ putriņā, piesit klāt olas, sāli, garšvielas, drusku miltus, ja vajag – drusku krējumu, un cep plāno vafeļu pannā vafeles.
2
Gatavai vafelei uzliek virsū kādu tomāta ripu, uzkaisa sarīvētu sieru un iešauj uz pāris minūtēm cepeškrāsnī, lai siers pakūst.
* vislabāk, protams, tomāts, mocarella un nedaudz svaiga bazilika.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit