Foto: DELFI
Vienkārša, sātīga un garda recepte sēņu laikam, kad meža māte ir īpaši dāsna! Produktu daudzumi nav norādīti, jo proporcijas katrs var variēt pēc savas gaumes un patikas!
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
vārīti kartupeļi vārītas sēnes ķirštomāti sīpols krējums vai majonēze zaļumi (dilles, pētersīļi u.tml.) sāls, melnie pipari

Sagatavošana

1

Vārītos kartupeļus sagriež nelielos kubiņos, sīpolu sakapā.

2

Ķirštomātus sagriež uz pusēm, vai ceturtdaļās, ja gadījušies tādi prāvāki.

3

Sēnes sagriež nelielos gabaliņos, ja trāpījušās pavisam mazas sēnītes, tās atstāj veselas.

4

Pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus pēc garšas, kapātus zaļumus un visu samaisa ar krējumu vai majonēzi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!