Sagriežu vispirms tomātus, lai izdod sulu, tad lieku visu klāt, burkānus rīvēju, pētersīļa sakni kubiņos griežu, vāru uz mazas uguns.
Tagad skatīšos uz aci, kad ņemt nost, bet receptē ir rakstīts- 20 minūtes jāvāra. Es taisu dubultporciju, tāpēc bija liela noņemšanās, kamēr visu sagriezu.
Burkas izmazgāju, tad cepeškrāsnī karsēju, vāciņus novāru, tad arī izkarsēju. Vāciņi parastie, aizgriežamie, no tomātu mērcēm.
Iesūtīja: Ayame
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit