Foto: Shutterstock
Gardu kartupeļu sacepumu var pagatavot arī bez kripatiņas gaļas.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgkartupeļu biezenis burkāni3 seleriju kāti taukvielas1 sīpols tomātu pasta sāls rīvmaize200 mlsaldais krējums

Sagatavošana

1

Pagatavo kartupeļu biezeni (var izmantot vakarējo).

2

Burkānus un selerijas sakni sagriež kubiņos. Apcep sīki sagrieztus sīpolus, samaisa ar burkāniem un pētersīļiem, pieliek sāli, tomātu pastu un apcep.

3

Ietauko cepamo pannu, apbārsta ar rīvmaizi un lej iekšā dārzeņus, tad liek kartupeļu kārtu. Pārlej ar krējumu un cep 180 grādos 25-30 minūtes.

Iesūtīja: Veldre

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!