9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļu biezenis burkāni3 seleriju kāti taukvielas1 sīpols tomātu pasta sāls rīvmaize200 mlsaldais krējums
Sagatavošana
1
Pagatavo kartupeļu biezeni (var izmantot vakarējo).
2
Burkānus un selerijas sakni sagriež kubiņos. Apcep sīki sagrieztus sīpolus, samaisa ar burkāniem un pētersīļiem, pieliek sāli, tomātu pastu un apcep.
3
Ietauko cepamo pannu, apbārsta ar rīvmaizi un lej iekšā dārzeņus, tad liek kartupeļu kārtu. Pārlej ar krējumu un cep 180 grādos 25-30 minūtes.
Iesūtīja: Veldre
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit