Veselīgais našķis - pašgatavoti musli batoniņi
Foto: Shutterstock
2.8000 15
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Veselīgāk nekā konfektes, turklāt - ļoti labi zināms, kas "lācītim vēderā"!

Žāvētos augļus noskalo, liek nelielā katliņā, pārlej ar vārošu ūdeni. Katliņu pārsedz ar vāku un ļauj augļiem uzbriest apmēram 20 minūtes. Pēc tam augļus izņem no ūdens un sablendē.

Riekstus sakapā vai kā citādi sasmalcina.

Auzu pārslas ber uz cepampapīra un apgrauzdē cepeškrāsnī 160 grādos.

Grauzdētās auzu pārslas, riekstus un sablendētos augļus sajauc ar medu un apelsīnu sulu.

Cepešpannā ieklāj cepampapīru, ko pārsmērē ar eļļu. Musli masu klāj līdzenā kārtā uz plāts, pārklāj ar vēl vienu cepampapīra kārtu un liek cepeškrāsnī - cep 160 grādos 30 minūtes.

Atdzesē un sagriež nelielos gabaliņos. No norādītajiem daudzumiem sanāks astoņi musli batoniņi.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form