Kvinoja ar brokoļiem, vistu un saldajiem kartupeļiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g saldie kartupeļi
saldie kartupeļi
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
100 g
100 g brokoļi
brokoļi
60 g
60 g sojas pupiņas
sojas pupiņas
250 g
250 g vārīta kvinoja un brūnie rīsi
vārīta kvinoja un brūnie rīsi
200 g
200 g vārīta vista
vārīta vista
1 sauja
1 sauja lapu salāti
lapu salāti
1
1 avokado
avokado
1 ĒK
1 ĒK saulespuķu sēklas vai sēkliņu maisījums
saulespuķu sēklas vai sēkliņu maisījums
1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula
  • Dažādi salāti
  • Karstie salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātrie supersalāti ar vārītu vistu, brokoļiem, kvinoju un saldo kartupeli. Sātam pievieno arī avokado, bet svaigumam – lapu salātus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Saldos kartupeļus sagriež nelielos gabaliņos, apviļā eļļā un cep cepeškrāsnī 180°C aptuveni 20 minūtes.

    Tikmēr katliņā ar verdošu ūdeni noblanšē brokoļa gabaliņus un sojas pupiņas aptuveni 4 minūtes. Dārzeņus pēc tam nosusina.

    Lielā bļodā ber iepriekš novārītas kvinojas un brūno rīsu maisījumu. Pievieno gabaliņos saplucinātu vārīto vistu, noblanšētos dārzeņus, salātu lapas un gabaliņos sagrieztu avokado. Salātiem pievieno arī siltos saldā kartupeļa gabaliņus.

    Visu pārkaisa ar saulespuķu sēklām vai sēkliņu maisījumu un pārlej ar svaigi spiesto citrona sulu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form