Kvinoja ar brokoļiem, vistu un saldajiem kartupeļiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātrie supersalāti ar vārītu vistu, brokoļiem, kvinoju un saldo kartupeli. Sātam pievieno arī avokado, bet svaigumam – lapu salātus.

Saldos kartupeļus sagriež nelielos gabaliņos, apviļā eļļā un cep cepeškrāsnī 180°C aptuveni 20 minūtes.

Tikmēr katliņā ar verdošu ūdeni noblanšē brokoļa gabaliņus un sojas pupiņas aptuveni 4 minūtes. Dārzeņus pēc tam nosusina.

Lielā bļodā ber iepriekš novārītas kvinojas un brūno rīsu maisījumu. Pievieno gabaliņos saplucinātu vārīto vistu, noblanšētos dārzeņus, salātu lapas un gabaliņos sagrieztu avokado. Salātiem pievieno arī siltos saldā kartupeļa gabaliņus.

Visu pārkaisa ar saulespuķu sēklām vai sēkliņu maisījumu un pārlej ar svaigi spiesto citrona sulu.

Lai labi garšo!

Comment Form