Brokastu muslis no auzu pārslām, riekstiem un ķirbju sēklām
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g auzu pārslas
auzu pārslas
50 g
50 g lazdu rieksti
lazdu rieksti
50 g
50 g mandeles
mandeles
50 g
50 g pekanrieksti
pekanrieksti
50 g
50 g ķirbju sēklas
ķirbju sēklas
2 ĒK
2 ĒK saulespuķu sēklas
saulespuķu sēklas
125 g
125 g rozīnes
rozīnes
125 g
125 g žāvētas aprikozes
žāvētas aprikozes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Vēlies veselīgas un vienkāršas brokastis? Paša pagatavots auzu pārslu, riekstu un žāvētu aprikožu muslis būs tieši tas, kas vajadzīgs, lai kārtīgi iestiprinātos no rīta. Pats labākais – zināsi, kas ir maisījumā, jo visas sastāvdaļas ir vienkāršas un savām rokām sajauktas kopā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 160 grādiem.

    Visus riekstus raupji sasmalcina. Pēc tam uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, izbārsta auzu pārslas, sasmalcinātos riekstus un ķirbju un saulespuķu sēkliņas.

    Sastāvdaļas vienmērīgi izlīdzina uz cepamās pannas virsmas. Pannu ieliek cepeškrāsnī un apgrauzdē sastāvdaļas 10-15 minūtes, līdz auzu pārslas kļūst zeltainas.

    Pēc tam riekstus un auzu pārslas ar sēkliņām ņem laukā no cepeškrāsns un atdzesē.

    Ar nazi nelielos gabaliņos sagriež žāvētās aprikozes.

    Rozīnes un aprikozes iemaisa riekstu, auzu pārslu un sēkliņu masā. Musli ieber cieši noslēgtā traukā un glabā kādā tumšākā virtuves stūrī.

    Bauda kopā ar pienu vai jogurtu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form