Garneļu salāti ar pipariem un āboliem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vieglām vakariņām vai svaigam dienas sākumam un jaunu garšu meklējumiem noderēs šī garneļu salātu recepte. Svaigi un ātri!

Nelielā katliņā uzvāra 75 ml ūdens. Pievieno puscitrona miziņu un garneles. Vāra 3-5 minūtes, līdz garneles ir pilnībā izkarsētas. Izņem no ūdens un atdzesē.

Gatavo salātu mērci, visas sastāvdaļas sajaucot kopā.

Uz šķīvja kārto salātu lapas, zaļos piparus un šķēlēs sagrieztus ābolus, pārkaisa ar garnelēm.

Pasniedz ar sagatavoto mērci un svaigu maizīti. Lai labi garšo!

Comment Form