
Vienkāršā ābolkūka - pagatavošana būs pa spēkam pat iesācējam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Miltus samaisa ar cukuru un olām. Iegūto masu ielej iepriekš ietaukotā un sakarsētā pannā.
Mīklai pāri pārklāj nomizotus un šķēlēs sagrieztus ābolus. Pārkaisa ar kanēli.
Cep līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī, kamēr gatavs - aptuveni 30-35 minūtes.
Iesūtīja: Poga
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.