Vienkāršā ābolkūka
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
2 glāzes

Vienkāršā ābolkūka - pagatavošana būs pa spēkam pat iesācējam.

Miltus samaisa ar cukuru un olām. Iegūto masu ielej iepriekš ietaukotā un sakarsētā pannā.

Mīklai pāri pārklāj nomizotus un šķēlēs sagrieztus ābolus. Pārkaisa ar kanēli.

Cep līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī, kamēr gatavs - aptuveni 30-35 minūtes.

Iesūtīja: Poga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form