Maltās gaļas mērce
Foto: Shutterstock
4.0364 55
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g lielopu maltā gaļa
lielopu maltā gaļa
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 ĒK
1 ĒK kviešu milti
kviešu milti
1 l
1 l ūdens vai buljons
ūdens vai buljons
100 g
100 g skābs krējums
skābs krējums
 
sāls
sāls
 
garšaugi
garšaugi
 
pipari
pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Gaļas ēdieni
  • Karstās mērces
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pagatavo maltās gaļas mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dārzeņu sacepumu, rīsiem, griķiem vai jebkuru citu garnīru.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maltai gaļai pieliek klāt sagrieztus sīpolus, pielej nedaudz ūdens un uz pannas sautē, līdz gaļa palikusi mīksta, bet nevajag pārcept, tad gaļa būs cieta.

    Tad pievieno buljonā vai ūdenī atšķaidītus miltus, sāli, skābo krējumu un vāra 5-10 minūtes.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form