Maltās gaļas mērce
Foto: Shutterstock
4.1154 52
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pagatavo maltās gaļas mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dārzeņu sacepumu, rīsiem, griķiem vai jebkuru citu garnīru.

Maltai gaļai pieliek klāt sagrieztus sīpolus, pielej nedaudz ūdens un uz pannas sautē, līdz gaļa palikusi mīksta, bet nevajag pārcept, tad gaļa būs cieta.

Tad pievieno buljonā vai ūdenī atšķaidītus miltus, sāli, skābo krējumu un vāra 5-10 minūtes.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form